Vrijdag; Een Actieve en Creatieve dag!


Morgen is het weer vrijdag en staat er weer een gezellige “actieve en creatieve” dag op ons te wachten! Misschien heeft u het al wel voorbij zien komen maar voor de mensen die het nog niet weten hier een update over de gezellige vrijdag. 

Wat staat er vrijdags op het programma in De Huiskamer van Wezep? 

Koersbal 10:00 t/m 12:00
We beginnen de ochtend met Koersbal. Ik hoor u denken; Wat is koersbal? Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter. Er spelen 2 teams van 2 personen tegen elkaar. Het ene team met 4 zwarte en het andere met 4 gele ballen. De bedoeling is om deze gekleurde ballen zo dicht mogelijk te rollen bij de jack , het witte doelballetje. Dit is een kleine uitleg van het spel. Hierin wordt niet omschreven hoe gezellig dit spel is! Inmiddels hebben we, elke vrijdag ochtend, een aantal enthousiaste, gezellige en competitieve deelnemers die ook zeker klappen voor de tegenpartij als deze een mooie actie maakt. Elke ochtend beginnen we om 10.00 uur met een bak koffie of thee daarna zullen we tot +/- 11 uur een paar rondes spelen. Dan is het weer tijd voor een lekker kopje koffie of thee met een koekje. Als de pauze voorbij is zullen we tot 12 uur nog een aantal rondes spelen.

Koersbal is een leuk spel voor iedereen. Lijkt het u leuk om mee te spelen of kennis te maken met het spel? Kom dan gerust een keertje binnen wandelen. Onze vrijwilligers staan met open armen voor iedereen klaar!

Creaclub 13:30 t/m 15:30
In de middag start “CreaClub De Huiskamer”. Deze club is opgericht door 4 creatieve dames die graag met anderen deze creativiteit delen. Er zijn verschillende materialen aanwezig in De Huiskamer van Wezep en iedereen is welkom om zich aan te sluiten bij deze club. Ben u creatief of bent u nog zoekende welke creatieve activiteit bij u past? Kom dan vrijdagmiddag naar De Huiskamer van Wezep. Er zijn geen kosten verbonden aan deze club. Als u voor de eerste keer deel neemt aan de club krijgt u van ons een gratis startpakket. U hoeft in principe niks mee te nemen. De club heeft stiften, stempels, stempelkussen, scharen, lijm, verf, papier enzovoort allemaal in voorraad. Onze vrijwilligers helpen u graag verder!

Schroom niet en kom gezellig kijken bij één van deze activiteiten. Er is deze dag vrije inloop en u kunt bij ons terecht voor een gezellige praatje onder het genot van een heerlijke kop koffie of thee!