Preventiemedewerker Floor Mars


Ik ben Floor Mars, preventiewerker van Tactus in de gemeente Oldebroek, Elburg en Nunspeet. In mijn rol als preventiewerker wil ik mensen helpen hun gezonde gedrag te behouden. En als het nodig is helpen we (verslavings)problemen herkennen en voorkomen. Hierbij kunnen wij vanuit preventie bij  beginnende problemen snel ondersteuning bieden.

Heeft u/ heb jij vragen over middelen? Heb jij of één van je ouders problemen met een middel? Of heeft u als ouder vragen over uw kind en middelengebruik?

Wandel gerust eens bij mij binnen in de Huiskamer in Wezep. (Meidoornpassage 16).

Ik ben aanwezig in de Huiskamer op:  20 Juni, 18 Juli , 8 Augustus,  12 September, 10 Oktober, 7 November en 12 December van 14:30 tot 16:30 uur.

 

Ook buiten deze momenten om ben ik bereikbaar via f.mars@tactus.nl of via

06 – 10561884.