Over-leven met kanker


WEZEP – De Huiskamer van Wezep, Ruitersveldweg 20b in Wezep houdt op donderdag 16 februari van 19.30 tot 21.30 uur een avond over ‘Over-leven met kanker’. Els Beekman is coach en werkt als coördinator bij De Zonnesteen in Hattem. Vanuit deze ervaringen verzorgt Els de bijeenkomst ‘Over-leven met kanker’ in de Huiskamer van Wezep.
Wie de diagnose kanker krijgt, wordt ineens geconfronteerd met een compleet ander leven. Ook voor familie, vrienden, buren, sportvrienden komt dit behoorlijk aan. Wat betekent het voor het moment, voor de toekomst? Kun je je lijf n
og vertrouwen? Hoe kun je er als vriend of vriendin zijn? De zekerheden zijn weg. Angst kan daarvoor in de plaats komen. Wat heb je nodig om door te gaan. Om verder te gaan met je leven? Iedereen die door kanker wordt geraakt is welkom. De avond legt je niets op. Het is een ware, veilige en onafhankelijke avond waar mensen die met kanker te maken hebben elkaar kunnen ontmoeten en erover van gedachten kunnen wisselen. Praten over wat jou bezighoudt. Er is ruimte voor emotie en alles wat er wordt gezegd blijft daar. Wil je alleen luisteren en meer niet? Ook dan ben je van harte welkom.
Aanmelden is niet nodig. Voor vragen over deze thema-avond is Els Beekman bereikbaar via e-mail info@inloophuisdezonnesteen.nl.

Voor vragen over de Huiskamer van Wezep is Liesbeth Smit bereikbaar op telefoonnummer 06-30765104 of is Hettie Schoonhoven bereikbaar op 06-20460298.