Boekpresentatie van ‘Dwang & Depressie’, de biografie van Gerda Tichelaar uit Wezep


WEZEP – Op vrijdag 16 november is het nieuwe boek ‘Dwang & depressie – Bevrijding door God na 40 jaar’ van Gerda Tichelaar verschenen. De titel ‘Dwang & Depressie’ zegt al genoeg. Auteur Gerda Tichelaar heeft het erg zwaar gehad en heeft lang moeten zoeken naar goede hulp. Het boek waarin ze de zware periodes en de bevrijding door God na 40 jaar heeft beschreven, leest luchtig en prettig. Gerda weet als geen ander hoe het is om te leven met dwang en depressies.

 

Over de auteur

Gerda Tichelaar heeft dit boek geschreven voor haar medemens. ‘Dwang & Depressie’ beschrijft hoe het was in al die jaren dat ze heeft moeten zoeken naar goede hulp. Gerda hoopt met dit boek een steun in de rug te bieden voor andere mensen, want depressie blijft een moeilijk bespreekbaar onderwerp. Lees haar indrukwekkende verhaal!

Boekpresentatie

Op dinsdag 27 november bent u van harte welkom in De Huiskamer van Wezep, Meidoornpassage 16, 8091 KS te Wezep, om Gerda’s boekpresentatie bij te wonen. Ook is er gelegenheid om een boek te kopen en deze te laten signeren. Haar psychiater is ook aanwezig om het een en ander toe te lichten. Gerda hoopt u te mogen ontvangen.